BIMIS FARM

O NAMA

Farma svinja BIMISFARM D.O.O. je locirana u Sremu, tradicionalnom centru svinjarstva u Vojvodini i Srbiji. Nalazi se u mestu Hrtkovci na putu Ruma – Šabac. Sa radom je počela 2020.godine na mestu već postojeće farme svinja. Uz pomoć kompetentnih ljudi iz zemlje i inostranstva, oformili smo tim visoko obučenih i iskusnih stručnjaka.

STOČNA
HRANA

Pored visokog zdravstvenog statusa naših životinja, veoma vodimo računa o kvalitetu stočne hrane. Hranu proizvodimo sami u našoj fabrici Mistral Temerin. Kvalitet hrane je prilagođen visoko zahtevnoj genetici koju imamo i strogo vodimo računa o sirovinama koje koristimo. Recepture su napravljene u saradnji sa genetskom kućom Danbred i renomiranim proizvođačem komponenti za stočnu hranu DSM.

LOGISTIKA

Dostava naših proizvoda je zadatak koji čini sastvani deo poslovanja za našu kompaniju. Kontinuirano radimo na zadovoljstvo klijenata i proširujemo svoje iskustvo. Nakon dostavljanja održavamo konstantnu saradnju i monitoring. Sve u cilju poboljšanja kvaliteta proizvodnje grla za sopstveno tržište.

reč firme

U Bimisfarm - u verujemo da kvalitet započinje brigom. Dobrobit naših životinja nam je glavni prioritet i njihovo zdravlje je ključno za kvalitet naših proizvoda. Verujemo da dobrobit životinja i visokokvalitetna hrana idu ruku pod ruku i ponosimo se što se prema životinjama odnosimo pažljivo i s poštovanjem. Konstantno edukujemo i obučavamo zaposlene da pravilno vode računa o našim životinjama. Imamo uspostavljene stroge prakse upravljanja biosigurnosnim merama, uključujući i temeljno nadgledanje transporta stočne hrane i životinja. Sve ove mere su osmišljene sa ciljem da životinje ostanu zdrave što je ključ uspeha rada na farmi.

 

KONTAKTIRAJTE NAS!

Šabački put bb, 22427 Hrtkovci, Republika Srbija

vladislav.visnjic@bimis.rs

064/868-9991

4 + 7 =