Sa naše farme

BRIGA O

KVALITETU

U Bimisfarm – u verujemo da kvalitet započinje brigom. Dobrobit naših životinja nam je glavni prioritet i njihovo zdravlje je ključno za kvalitet naših proizvoda. Verujemo da dobrobit životinja i visokokvalitetna hrana idu ruku pod ruku i ponosimo se što se prema životinjama odnosimo pažljivo i s poštovanjem. Konstantno edukujemo i obučavamo zaposlene da pravilno vode računa o našim životinjama. Imamo uspostavljene stroge prakse upravljanja biosigurnosnim merama, uključujući i temeljno nadgledanje transporta stočne hrane i životinja. Sve ove mere su osmišljene sa ciljem da životinje ostanu zdrave što je ključ uspeha rada na farmi.

ISKUSAN

TIM

Zdravlje, genetski potencijal, kvalitetna hrana i stručni kadar nam omogućavaju da i u ovim nesigurnim vremenima imamo konkurentnu i isplativu proizvodnju.Poslujemo na domaćem tržištu sa tendencijom izvoza u zemlje CEFTA.

NAšI PRASIĆI

Sarađujemo sa trenutno najboljom genetskom kućom na svetu, danskim Danbredom, u čijem smo sistemu i sa kojom imamo stalnu saradnju i monitoring. Sve u cilju održavanja visokog genetskog potencijala i proizvodnji kvalitetnih grla za sopstveni remont i tržište.

reč firme

U Bimisfarm - u verujemo da kvalitet započinje brigom. Dobrobit naših životinja nam je glavni prioritet i njihovo zdravlje je ključno za kvalitet naših proizvoda. Verujemo da dobrobit životinja i visokokvalitetna hrana idu ruku pod ruku i ponosimo se što se prema životinjama odnosimo pažljivo i s poštovanjem. Konstantno edukujemo i obučavamo zaposlene da pravilno vode računa o našim životinjama. Imamo uspostavljene stroge prakse upravljanja biosigurnosnim merama, uključujući i temeljno nadgledanje transporta stočne hrane i životinja. Sve ove mere su osmišljene sa ciljem da životinje ostanu zdrave što je ključ uspeha rada na farmi.

 

KONTAKTIRAJTE NAS!

Šabački put bb, 22427 Hrtkovci, Republika Srbija

vladislav.visnjic@bimis.rs

064/868-9991

3 + 4 =