KONTAKTIRAJTE

NAS

Osnovu proizvodnje čine grla visokog genetskog potencijala danskog porekla. Trenutno raspolažemo sa 200 krmača čiste rase YY i LL i 20 vrhunskih nerastova YY, LL i DD, pomoću kojih proizvodimo nazimice F1 generacije a daljim ukrštanjem hibridnu prasad za tov. Trenutni kapacitet farme je 800 krmača sa tendencijom proširenja i proces proizvodnje je zaokružen.

Sarađujemo sa trenutno najboljom genetskom kućom na svetu, danskim Danbredom, u čijem smo sistemu i sa kojom imamo stalnu saradnju i monitoring. Sve u cilju održavanja visokog genetskog potencijala i proizvodnji kvalitetnih grla za sopstveni remont i tržište.

Zahvaljujući vrhunskoj genetici i modernim metodama uzgoja trudimo se da postignemo maksimalni kvalitet. Osavremenjavanjem tehničko-tehnološkog sistema za uzgoj, briga o pravilnoj ishrani grla, adekvatni uslovi, zdravstvena kontrola i minimiziran stres, obezbeđuje nam mogućnost poizvodnje i uzgoja kvalitetnih grla.

reč firme

U Bimisfarm - u verujemo da kvalitet započinje brigom. Dobrobit naših životinja nam je glavni prioritet i njihovo zdravlje je ključno za kvalitet naših proizvoda. Verujemo da dobrobit životinja i visokokvalitetna hrana idu ruku pod ruku i ponosimo se što se prema životinjama odnosimo pažljivo i s poštovanjem. Konstantno edukujemo i obučavamo zaposlene da pravilno vode računa o našim životinjama. Imamo uspostavljene stroge prakse upravljanja biosigurnosnim merama, uključujući i temeljno nadgledanje transporta stočne hrane i životinja. Sve ove mere su osmišljene sa ciljem da životinje ostanu zdrave što je ključ uspeha rada na farmi.

 

KONTAKTIRAJTE NAS!

Šabački put bb, 22427 Hrtkovci, Republika Srbija

vladislav.visnjic@bimis.rs

+381 65 8789790

8 + 4 =